Wednesday, February 16, 2011

sponsor?

adei... hari ni terjadi lagi insiden rasukan ablasa di sekolah... masa kaka lina call dari bilik guru, aku dah tak rasa cam cemas ke, kelam kabut ke... tapi lebih kepada rasa sakit ati...

bukan marah same kaka lina yang call ok... dia sangat suweet (baskin robbin satu :P)
tapi rasa cam bengang same antoo yang merasuk...
adeh la... bleh tak ko rasuk time yang lebih baik... let say cam mase kat umah dia ke, atau masa yang orang tengah free ke... kan sonang...

ni time tengah P&P berjalan... (tibe aku ala2 pacik Leman kan... mementingkan P&P katenye)
seriously... bengang la ngan antoo tu... yang mangsa tu mmg takde la nak salahkan... bukan dia yang call antoo soh rasuk ok...
thanks to Allah sebab, hasben mangsa datang dengan cepat dan settle baik... haih... bleh meroyan den...

pas daripada kes itu, maka suasana lebih terkawal... bleh la makan sambil wat aksi2 hampeh semasa makan bersama kaka lina, kaka lin, kaka zaida, kaka liza, dan kaka zurai... (motip semua ada huruf a n huruf i) hahahaha...

pas daripada tu, masuk la pada tajuk post ini...

mase time ceramah tadi, perut sakit nak mamfush... so, cepat2 la balik bilik guru n nak melabur... ait... kosong? takde orang? seriau nak melabur... tetibe terjengul kak che'... cis... hampeh... wat kejutan sangat... dan dan terus menyerbu ke toilet, n solat...

pas daripada tu, gi la ke dewan... adeh la... cemane nih... rupenye pacik haji leman di luar pintu depan toilet dewan... gigih nak menyusun ayat kata sakit perut... alih2 dia datang dekat tanye...

man... cari sponsor mangkuk tandas baru... hoh! mangkuk tandas? adakah dia perli aku...
ceh... rupenye dia sewiyus... motip!!!!

pas dari tu, dia soh snap gambar fountain kecit depan dewan... katenye nak soh wat air terjun kuar ala2 Bali... kelllassss... dan sekali lagi dia kate.... man... carikkan la sponsor untuk wat air terjun baru... walaweh... gilo...

ingat aku skendel same mak datin? affair ngan dato' sri? bab mintak sponsor ni, mmg aku berat molot... walaupun kawan aku ade yang best la kerjaya, tapi aku bab mintak2 ni mmg fail... kalau tak, harus la takde nak pakai henpon nokia trituten kan... sah2 mintak beluberi... eh... belekberi saatu... takpon skrg ni ipad? tah amenda pad tah...

hai la... mintak la logik cket pacik... soh wat bunga telur ke, kait alas meja ke, amik gambar2 santek ke bleh la jugak... ni mintak sponsor...

T_T

1 comment:

  1. kat toilet pun nak buat fountain???
    perghhhhhhhhhhh!~

    ReplyDelete