Thursday, January 20, 2011

Chocolate nyum nyum


aku suke ngan coklat
ni aku perkenal sorang pembuat coklat yang dok area Johor Bahru (Senai)

coklat dia buat sedap
tak manis tak tawar
perisa pon macam-macam

setakat ni dah dua kali aku order kat dia
dua-dua untuk sponsor kawan aku yg kawen
iaitu Mohd Zulfadli Maarof n Kak Hajar...
sbb da malas nak pening pala pilih hadiah...

kalau rajin, jenguk la blog dia neh...
nak tempah pon ade nomor dia...
jangan memalu k...
dijamin sodap

ni linknye

~EZ cHOCOloVe homemade chocolate~

jenguk la kalau sesape berminat ye hehe

ni contoh coklat yang pernah aku order
perisa mint

3 comments:

  1. tolong order kan
    tolong bayar kan
    dan
    tolong pos kan
    ke iols ye :D

    ReplyDelete
  2. nak ke? nnti iols menapak ke KL, uols leh amik... nak? nak?

    ReplyDelete